Els Catarres i Els Pets actuaran a la sisena edició dels concerts al Fòrum Romà d’Empúries

* Els Catarres i Els Pets actuaran a la sisena edició dels concerts al Fòrum Romà d’Empúries.

* El Festival segueix apostant també per les figures emergents de l’escena actual. Suu i Pavvla presentaran els seus treballs discogràfics.

EMPÚRIES-Concerts al Fòrum Romà presenta les primeres confirmacions de la seva sisena edició. La programació del Festival compta amb les actuacions de Els Catarres i Suu (dissabte 10 d’agost) i Els Pets i Pavvla (dilluns 12 d’agost). Formacions consolidades i emergents configuren un cartell amb un ventall ampli de registres musicals en un escenari únic el jaciment arqueològic d’Empúries.

10.08 – ELS CATARRES
Els Catarres són un grup únic, irrepetible i ja icònic. Arriben al Fòrum Romà d’Empúries per presentar el seu disc “Tots els meus principis”.

10.08 – SUU
La Suu és una de les promeses catalanes més seguides i escoltades. Obrirà la nit presentant el seu esperadíssim disc “Natural” .

12.08 ELS PETS
Després de cinc anys del seu darrer disc d’estudi, els Pets tornen als escenaris amb tota la força de la mà d’un nou treball discogràfic “Som”.

12.08 PAVVLA
Pavvla portarà el seu directe explosiu i intimista al Festival d’Empúries presentant els temes de “Secretly hoping you catch me looking”.

El FESTIVAL
El Festival, que es celebra des de l’any 2014, s’ha consolidat com la proposta musical d’estiu que organitza TEM productions conjuntament amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. En el marc de les edicions precedents s’han programat un total de 21 actuacions, que han pogut gaudir més de 20.000 persones. Enguany i després de la bona resposta per part del públic en les passades edicions s’anuncia els primers noms confirmats de la programació 2019.

Empúries és una de les zones de major interès cultural de Catalunya amb un paratge natural privilegiat. Un espai on entorn, art i música fan possible nits màgiques. Un dels escenaris més privilegiats de la nostra historia, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica.

INFORMACIÓ:
10 agost: ELS CATARRES + SUU: 22:00 h – 22 €
12 agost: ELS PETS + PAVVLA: 22:00 h – 30 €
Espai: Fòrum Romà – Empúries – Carrer Puig i Cadafalch s/n – L’Escala

Informació i venda d’entrades a: concertsempuries.com
Contacte:info@temproductions

Facebook Twitter Instagram

Pinterest