Jorge Drexler actuarà el 3 d’agost al Fòrum Romà d’ Empúries

Jorge Drexler actuarà el 3 d’agost al Fòrum Romà d’ Empúries – L’Escala. Presentarà en directe les cançons de Salvavidas de hielo (2017), un treball gravat entre la Ciutat de Mèxic i Madrid i on tots els sons de l’àlbum (percussions, bateries, loops, sintetitzadors…) han estat produïts amb els elements i els materials de la guitarra. Drexler segueix fidel al seu amor pels reptes i l’experimentació convertint un sol instrument en una autèntica banda que, per reproduir-la en directe, compta amb el quartet d’excel·lents músics: Martin Leiton, Javi Calequi, Borja Barrueta i Carlos Campi Campon.

Jorge Drexler actuará el 3 de agosto en el Fòrum Romà de Empúries – L’Escala. Presentará en directo las canciones de Salvavidas de hielo (2017), un trabajo grabado entre la Ciudad de México y Madrid y donde todos los sonidos del álbum (percusiones, baterías, loops, sintetizadores …) han sido producidos con los elementos y los materiales de la guitarra. Drexler fiel a su amor por los retos y la experimentación convirtiendo un solo instrumento en una auténtica banda que, para reproducirla en directo, cuenta con el cuarteto de excelentes músicos formado por Martin Leiton, Javi Calequi, Borja Barrueta y Carlos Campi Campon.

ENTRADES A LA VENDA AQUÍ

Judit Neddermann

Judit Neddermann obrirà la nit del 3 d’agost al Fòrum Romà d’Empúries, presentant els temes del seu tercer treball discogràfic, Nua (2018). Estem davant una Judit més madura, tot i la seva joventut, on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves.

Judit Neddermann presentará los temas de su tercer trabajo discográfico, Nua (2018). Estamos ante una Judit más madura, a pesar de su juventud, donde nuevamente se abre a cantar y compartir sus vivencias, sinceras y sin reservas. Abrirá la noche del 3 de agost en el Fòrum Romà d’Empúries.

Concerts Empúries

Més informació concertsempuries

Pinterest