Lo Quiosc presenta TME- Especial Acústics

Lo Quiosc presenta TME- Especial Acústics

Del 19 d’octubre al 14 de desembre Lo Quiosc presenta la seva programació estable de música en directe: Talarn Music Experience – Especial Acústics. Amb les actuacions de Jodie Cash, Robert Poch, Donallop, Joan Queralt, Fritz and the cat, The Bird Yellow, Albert Laz, Maritrini i el Sicari i Odette i Gustavo .

Tots els concerts es realitzaran dins de l’espai i en format acústic i permetrà gaudir dels directes d’una forma molt especial i propera. Seran a partir de les 20.00h i d’accés gratuït.

Lo Quiosc aposta per la música en directe

Lo Quiosc organitza des de fa tres anys el festival Talarn Music Experience. Pel festival han passat artistes com Mishima, Gossos, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ramon Mirabet, Adrià Puntí, Joan Dausà, Blaumut entre d’altres.

La bona resposta per part del públic i el compromís dels seus organitzadors per dur la música en directe al territori pallarès, han fet que lo Quiosc es convertís en un espai de programació estable de música en directe.

En breu es presentarà la programació de 2019: Concerts en acústic cada mes dins de l’espai en petit format, i la programació del festival d’estiu a l’aire lliure i en el seu format habitual.

Més info a loquiosc.com

Lo Quiosc és membre associat l’ASACC ( Associació de Sales de Concerts de Catalunya)

asacc

Pinterest