Programació Talarn Music Experience 2019

talarn

El Festival Talarn Music Experience creix i ho fa programant un total de 14 concerts de gener fins a novembre.

Elefantes, Koers, Ju i Pavvla són alguns dels noms que formen part de la programació 2019.

Lo Quiosc segueix apostant per a portar la música en directe i de qualitat al Pallars.

Del 19 de gener fins al 2 de novembre Lo Quiosc (C-13, KM.90. Talarn Lleida) acollirà una edició molt especial del Talarn Music Experience. Aquest any es programaran un total de 14 actuacions diferenciant dos formats. El format acústic, que es durà a terme a l’interior del recinte i amb aforament limitat per a 50 persones, i el format a l’exterior amb aforament per a 400 persones.

Més actuacions i durant tot l’any manifesten el compromís dels seus organitzadors per a seguir portant música en directe i de qualitat al Pallars, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. La bona resposta per part del públic al llarg d’aquests tres anys ha animat als organitzadors a fer créixer el projecte i poder oferir una agenda estable de concerts a la zona.

Una programació artística pensada per arribar a tots els públics en un espai únic: Lo Quiosc.

prog.talarn

Informació i venda d’entrades a loquiosc.com
Lo Quiosc és membre de l’Associació de Sales de concerts de Catalunya ( Asacc). Una associació que va néixer amb l’objectiu que es reconegués la necessitat de protegir, potenciar i difondre les sales de concerts.

Pinterest