Talarn Music Experience presenta la seva programació 2018

Arriba la tercera edició del Talarn Music Experience

Del 27 al 29 de juliol Lo Quiosc (C-13, KM.90. Talarn Lleida) acollirà una nova edició del festival de músiques d’autor del Pallars Jussà. Sessions de música i gastronomia en un espai únic. L’edició d’enguany del Talarn Music Experience presenta tres nits plenes de música i talent. Amb les actuacions de Mishima (divendres 27 de juliol); Gossos (dissabte 28 de juliol), i Maria Arnal i Marcel Bagés (diumenge 29 de juliol). Després de cada concert el festival comptarà amb la participació d’uns DJ de luxe. Miqui Puig (divendres 27 de juliol); Luca Feller (dissabte 28 de juliol), i Miguelito Superstar DJ (diumenge 29 de juliol).  Formacions i artistes consolidats, d’estils molt personals, que configuren un cartell amb un ventall ampli de registres musicals en un escenari de natura d’excepció a les comarques pallareses.

Una aposta per a portar la música en directe i de qualitat al Pallars

El Talarn Music Experience va néixer fa dos anys a Lo Quiosc. Un espai privilegiat al costat del pantà de Sant Antoni, al terme municipal de Talarn. El festival es crea per dur el millor de la música actual al territori pallarès. El seus impulsors, Ramon Mitjana i Sonia Gasia, apassionats per la música, aposten per acostar al territori pallarès música de qualitat i en directe, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català

El Talarn Music Experience ofereix l’experiència única de viure els concerts en directe des d’una perspectiva diferent, potenciant la proximitat dels artistes amb el públic, fent possible maridar música i territori, acordspaisatge i aplega pallaresos i forans en un espai natural d’excepció on compartir l’essència de la música, la llibertat, les emocions i el ritme a flor de pell.

Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns 12 de març a la web de LOQUIOSC.COM

Lo Quiosc

blaumut.com

Pinterest